Artikelen van Algemeen

Stichting DUOS

10 juli 2012

Prostaatcentra in Nederland

2 november 2010

Opening nieuw centrum

Voeding bij kanker

20 december 2009

Bloedwaarden

20 december 2009

Rondschrijven van Dr. Strum - origineel

12 oktober 2009

Een rondschrijven van Dr. Strum inzake voedingssupplementen.

Rondschrijven van Dr. Strum (Duitse vertaling)

12 oktober 2009

Rondschrijven van Dr. Strum inzake voedingssupplementen.

Diagnose prostaatkanker - evaluatie van de mogelijkheden.

2 februari 2004

- Is er sprake van (waarschijnlijkheid van) huidige of toekomstige (micro)metastasen. - Wat is het resultaat van een lokale behandeling en wat zijn daarvan de bijwerkingen. - Is hormoontherapie wel afdoende of juist overkill. - Sluiten behandelingen optimaal op elkaar aan. - Wat zijn de bijwerkingen van mogelijke behandelingen.

Lezing Integrale Behandeling van Prostaatkanker

1 november 2002

Van alle kankersoorten heeft prostaatkanker de grootste variatie tussen patiŽnten - van huiskat tot tijger. Dienovereenkomstig kunnen dan ook de behandelingen variŽren. Hierop ging Dr. Myers in tijdens zijn presentatie van 25 April 2002 onder de titel "Integrale Behandeling van Prostaatkanker" in.

Prostaatkanker historie

1 december 2001

Als een patient in ons discussieforum vraagt om informatie, commentaar en/of suggesties is het handig, zoal niet nodig, dat er iets over de historie van zijn prostaatkanker (PK) verteld wordt. Een lange doorlopende text waarin de belangrijke gegevens verteld worden is lastig en tijdrovend. We willen in een oogopslag, in een of enkele regels zien wat de hoofdgegevens zijn. We doen dit het beste in de vorm van een zogenaamde PK-Historie, kortweg PKH.