Deze vragenlijst is een initiatief van de Skeletal Care Academy(SCA), een voorlichtingsprogramma dat wordt ondersteund door d…" /> BELANGRIJK: Onderzoek naar de kwaliteit van leven van patiënten met botmetastasen en botcomplicaties | Prostaatkanker

BELANGRIJK: Onderzoek naar de kwaliteit van leven van patiënten met botmetastasen en botcomplicaties

Deze vragenlijst is een initiatief van de Skeletal Care Academy (SCA), een voorlichtingsprogramma dat wordt ondersteund door de European School of Oncology (ESO), European Oncology Nursing Society (EONS), de European Association of Urology Nurses (EAUN) en de European Bone Marrow and Transplantation Nursing Group (EBMT-NG) in samenwerking met de belangrijkste belangenverenigingen voor patiënten met borst- en prostaatkanker. De SCA is opgericht om door middel van voorlichting en opleiding te zorgen voor een zo hoog mogelijk niveau van de kwaliteit van zorg voor patiënten met kanker die naar de botten verspreid is.

 

De enquête wordt ondersteund door Amgen.

 

VOOR WIE IS DE VRAGENLIJST BEDOELD?

De enquête is bedoeld voor patiënten met borst- of prostaatkanker bij wie de ziekte zich heeft verspreid naar de botten. De vragenlijst mag ook door verzorgende familie of vrienden worden ingevuld in samenspraak met de patiënt.

 

HOE LANG DUURT HET INVULLEN VAN DE VRAGENLIJST?

De 17 hoofdvragen zijn meerkeuzevragen en het zal u ongeveer 15 minuten kosten om deze vragen in te vullen. Alle informatie die u in de enquête geeft, blijft volledig anoniem. Voor het invullen van de vragenlijst zijn geen persoonsgegevens nodig, zoals uw naam, adres of IP-adres van een computer. Zulke gegevens worden ook op geen enkele wijze verzameld of verwerkt.

 

Als dank voor de genomen tijd voor het invullen van de vragenlijst ontvangen respondenten een kleine attentie.

 

De sluitingsdatum voor dit onderzoek is 31 januari 2012.

 

TERUGKOPPELING VAN DE VERZAMELDE GEGEVENS

De resultaten zullen gepubliceerd worden op de websites van de Borstkankervereniging en StichtingProstaatKanker.nl. De uitkomsten zullen gebruikt worden voor een betere voorlichting van patiënten, verpleegkundigen en artsen.

 

Om deel te nemen aan dit onderzoek of de vragenlijst te kunnen bekijken, zie:

 

Onderzoek naar de kwaliteit van leven van patiënten met botmetastasen en botcomplicaties

[http://svy.mk/vZhuh8]

 

(Houdt uw ‘Ctrl’ toets op uw toetsenbord ingedrukt, plaats de cursor op de bovenstaande link en klik op de linker muisknop.)

 

Hartelijk dank voor uw medewerking.

 

Hoogachtend,

Professor Bertrand Tombal,

Voorzitter Adviescommissie SCA, en

Adelingshoofd dienst Urologie,

Universitaire Klinieken Saint-Luc, België.

 

Mocht u vragen hebben over de vragenlijst, dan kunt u contact opnemen met PatientView, op +44-(0)1547-520-965, of via info@patient-view.com.

 

Over PatientView

PatientView is een onafhankelijk onderzoeks- en uitgeversbureau dat gespecialiseerd is in het publiceren van onderwerpen die van belang zijn voor patiënten. PatientView heeft gedurende de afgelopen jaren honderden onderzoeken over patiënten en voor patiëntenorganisaties uitgevoerd. Deze onderzoeken en de daaruit voortvloeiende projecten hebben bijgedragen aan veranderingen op overheids- en beleidsniveau, stimulering van patiënteninspraak en consultaties, ondersteuning van wetenschappers en onderzoekers en het verhogen van kennis over ziektebeelden bij het algemene publiek.

 

 

---