Bijeenkomsten

13 2015

Jaarlijkse bijeenkomst 2015

Op 13 juni j.l. mochten wij op onze jaarlijkse bijeenkomst de heer Prof. Dr. Ronald de Wit ontvangen, internist/oncoloog/prostaatspecialist van "Het Erasmus" in Rotterdam.
Zijn lezing/presentatie is gegaan over de vele nieuwe behandelingsmogelijkheden van PK. Behandelingsvolgorde, wat gaat samen en wat niet en waarom, wat zit er al in de pijplijn en wat gaat er nog komen, etc.
01 2014

Bijeenkomst Prof. Dr. Pelger NH Hotel Utrecht

Op 1 maart 2014 was Prof. Dr. Pelger, hoofd afdeling urologie van het LUMC (Leids) onze gastspreker. Naast prostaatoncologie is hij gespecialiseerd in osteoporose, metastasen, en andere complicaties ten gevolge van prostaatkanker. Download de PDF van de presentatie van Prof. Dr. Pelger
15 2013

Jaarlijkse bijeenkomst

Prof. Jelle Barentsz en Prof. Winand Gerritse zullen ons ontvangen in het UMC St. Radboud te Nijmegen, waar zij gezamenlijk de presentatie verzorgen met als uitgangspunten:

06 2011

Patiëntendag 7 december a.s. VUmc te Amsterdam

Op vrijdag 2 december j.l. heeft  prof.dr. Jeroen van Moorselaar, hoofd afdeling urologie, het hoogleraarschap urologie aanvaard met het uitspreken van zijn oratie. Op dezelfde dag werd een wetenschappelijk symposium georganiseerd voor specialisten en wetenschappers.

26 2011

Congres voor urologische patiënten op 30 november 2011

Nationaal congres voor de urologische patiënt 

21 2011

NH Utrecht

Op 21 oktober jl. heeft Prof. Dr. Ronald de Wit internist en oncoloog gesproken over PK lokaal recidief en PK gemetastaseerd, diagnose en behandelingen.
30 2010

Toon Hermans Huis Amersfoort

Onze gastspreker is de heer Dr. H. Jansen van het Amphia Ziekenhuis te Breda over HIFU.

19 2009

Toon Hermans Huis in Amersfoort

Dr. H. Vergunst, uroloog in het Canisius Ziekenhuis te Nijmegen zal spreken over Cryo chirurgie.

19 2009

Europese Patiëntendag Prostaatkanker

Thema: Voorkomen is beter dan genezen, ook bij prostaatkanker.?

07 2009

Bijeenkomst in het VUmc Cancer Center Amsterdam

Vorig jaar, zaterdag 13 september 2008, heeft VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA)  een succesvolle bijeenkomst ‘Toekomst met én na kanker’ georganiseerd.